Dog Frisbee verslagen

Hier kan je ook de verslagen van andere hondensporten bekijken

Verslag floaterweekend

 


We hoorde al vroeg dat er een hoop Floaters uitkeken naar het Floaterweekend , er werden al weer een hoop planen gemaakt over van alles maar vooral over het eten, Riet had weer voor de vrijdag haar befaamde macaroni voor iedereen gemaakt en voor de kids had ze vissticks !
We hadden in de middag en avond prima weer dus hadden we het veld al snel aan kant , dus in de avond lekker met de hondjes wandelen en al een frisbeetje werpen , in de avond met ze alle in de tent met elkaar verhalen tappen maar vroeg het mandje in voor zaterdag.
In de vroege ochtend hoorde ik het flink waaien en bedacht me opeens dat we de tenten nog niet hadden vastgezet dus hup me mandje uit en daar zag ik op 5.30 Alex staan , zijn luchtbed was lek en had al de hele nacht bezig geweest om hem op te pompen en toen er maar uitgegaan ( Chantal had trouwens goed geslapen) , dus samen de tenten vastgezet en heb ik maar een bakkie koffie voor ons gezet, maar er was nog een vroege vogel Susanne was ook vroeg op het was haar 1e ervaring met het kamperen dus was het voor haar en Sidney een ware beproeving, dus ook thee gezet voor Susanne en zo zaten we om 6.00 al aan de koffie en thee in het Floaterkamp .
Er stond een hoop wind en dat was wat minder maar het was op een paar spatjes na droog en dat was natuurlijk prima , we gingen van start met de jongste jury ooit die op een Dogfrisbee-wedstrijd had gejureerd Suzanne ,Patrick en Remco hadden namelijk een gem. leeftijd van 23,6! Maar er zijn nog meer floaters die de workshop hebben gedaan en die dit jaar ook stage gaan zitten op andere wedstrijden en dat is een goede zaak, en met de vertrouwede stem van Claudia begonnen we de wedstrijd.
Omdat het weer nogal onvoorspelbaar was hebben we geen pauze gehouden en waren dus vroeg klaar , de mensen die wat nachtrust hadden gemist konden dus mooi even een tukie doen , en ons opmaken voor de BBQ en die liet zich prima smaken met vlees van de JUMBO .
Voor de avond hadden we nog een leuke workshop in petto namelijk de workshop Quadruped, onder leiding van Frans van Roij , na een korte uitleg gingen we met maar liefst 18 mensen starten met de workshop , het was een geslaagde workshop die tot aan de schemer doorging .
Na een gezellige avond met de kachel in de tent was het tot laad gezellig ,maar de volgende ochtend stond ons een verrassing te wachten , de zon stond al vroeg op ons wedstrijdveld te gloeien en beloofde het een mooie 2e dag te worden , Jos van Sluis kwam ons juryteam versterken en konden we wederom met de stem van Claudia van start gaan .
Door het mooie weer lag het niveau van de hoofdklasse erg hoog in de T&F klasse waren het de dames die meer punten pakte dan de mannen en moest er een shoot-out aan te pas komen om de winnaar te bepalen,   
Hierbij bedanken we alle sponsoren , juryleden en de deelnemers voor en geslaagd weekend!