The Floaters

Instructeurs opleidingen

Stichting The Floaters heeft als motto het promoten van de hondensport.


Het blijft hier niet alleen bij het geven van les , demo’s en workshops maar houd zich al meerdere jaren bezig met het opleiden van instructeurs in de disciplines Flyball & Dog frisbee.


We verzorgen instructeurscursussen voor een grote doelgroep in Nederland maar hebben ook in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in ons eigen team om ten alle tijden onze groeiende aantal cursisten een goed niveau aan te kunnen bieden en om de Hondensport nog beter te kunnen promoten.


Ook het belang van het doorgeven van kennis en het uitvinden van nieuwe aanleermethodes is van groot belang voor de toekomst van de honden sport, als instructeur zal je altijd op zoek moeten zijn naar nieuwe invalshoeken en niet moeten blijven vastzitten aan één methode.


Waar sommige methodes zijn achterhaald en we in een stroomversnelling zitten van nieuwe aanleermethodes is het ook belangrijk om te weten dat niet elke hond goed reageert op de methoden die jij als instructeur hanteert.


Hoe groter de kennis van een instructeur des te makkelijker hij of zij zal kunnen omschakelen of de methode kunnen aanpassen waardoor trainingen beter worden opgepakt door hond of Handler, waardoor de progressie van de trainingen hun vruchten afwerpen, zodat er kleine doelstellingen kunnen worden behaald waardoor het trainen met je hond zowel tijdens de cursussen als daarbuiten een leuke bezigheid is voor baas en hond!

 

 

vragen mail naar : fam.van.veen@ziggo.nl