back

 

 

FloaterCup 2015

 De weersvoorspellingen waren prima en zaterdagmiddag was er een grote groep Floaters bereid om te helpen met het opbouwen van het wedstrijdveld , toen we de lijnen wilde trekken bleek dat er geen kalk in het apparaat zat , maar bij voetbalclub Vitesse-delf waren ze gelukkig zo vriendelijk om ons te helpen met wat kalk nogmaals bedankt hiervoor!


Zondagochtend was iedereen er weer lekker vroeg bij en het sfeertje zat er goed in , nog snel even het schema aanpassen en toen konden we beginnen met de puppen junioren en de jonge hondjes en zien we dat er weer een nieuwe lichting aan komt!
Wederom een kleine groep starters waar het tempo soms wel (te) hoog lag en waar de jury dit ook aan sommige handkers moest mededelen !


Ook weer een aantal nieuwe en bekende gezichten bij de T&F en de gevorderde klasse waarvan sommige niet zouden misstaan in de hoofd klasse .
In de T&F hadden we twee nieuwe debutanten namelijk Stephanie oosterveer en Remco va der drift , zij hadden flink getraind om goed voorde dag te komen en dat hebben ze zeker gedaan en nu maar hopen dat zij de smaak van de wedstrijden te pakken hebben .


Het bleek al snel dat we uitliepen omdat ik maar één veld had ingedeeld dus twee velden is in het vervolg een must! Zo hebben we de pauze uit het schema gehaald om nog zoveel mogelijk tijdwinst te boeken, we hadden gelukkig niet de hele dag volle zon en dit was natuurlijk prima voor de hondjes .


Ook was het gezellig druk en was er meer publiek op de been dan vorig jaar, we hebben een hoop cursisten en bekenden gezien en dat is altijd weer leuk!
Al met al waren we rond 19.00uur klaar en dat is nog nooit eerder gebeurt , dus daarom willen we iedereen bedanken voor het geduld , steun en support de hele dag , maar ook de zeker de Floaters die achter de schermen zorgen dat alles door blijft draaien waar anderen wegvallen! Het is geweldig om lid te zijn van deze groep, bedankt!


Jos van veen