back

 

 

Dogfrisbee-verslag 1e gedeelte 2016

 


 

Het frisbee seizoen begon al vroeg voor een aantal Floaters , zo zijn we weer een aantal nieuwe Floaters naar de juryworkshop geweest en een aantal gaan binnenkort ook al weer stage lopen bij een wedstrijd , ook hebben we elke mogelijkheid gepakt om tijdens de winterstop zo veel mogelijk op de zondagen te trainen , zo konden we een aantal keer bij Kc deHofstad terecht en zijn ook een keer bij DVS geweest om zoveel mogelijk te trainen voor de Pairscup die al vroeg in het seizoen stond gepland .
Deze wedstrijd werd gehouden in de achtertuin van  Claudia en Willem , veel nieuwe combinaties hebben we gezien zowel bij T&F als bij de freestyle .
Maar ook met de demonstraties waren we druk , zo hadden we de 1e demo in ‘Gravenzande , daar mochten we  twee dagen onze kunsten vertonen waar we ook een hoop kinderen iets konden laten doen met een hond .
Van daar uit kwam er een verzoek of we een demo wilde geven aan verstandelijk gehandicapten , voor ons een uitdaging waarbij we een hoop disciplines konden laten zien , zoals gehoorzaamheid , DogDance , Flyball , en Dogfrisbee , en konden deze mensen op de foto met een van onze hondjes , we konden deze mensen maar liefst 3 uur lang bezig houden iets wat nog nooit was gebeurd hoorden we later van de begeleiding , we gingen ook naar huis met een geweldige ervaring !
Helaas konden we niet allemaal bij De Dag van De Hond zijn bij Kc deHofstad maar toch konden we een aantal Floaters een demo/workshop Flyball geven , de rest was bij Kc Delft voor de Floatercup 2016 , waar we weer een aantal nieuwe teams hun debuut konden maken , en de Hamburgers en Saté van Monique & Richard waren binnen no-time op !
Ook bij Avonturia de VogelKelder werden we het gehele weekend prima verzorgt , en konden we voor het eerst ons nieuwe demo-concept aan een groot publiek tonen , we hadden namelijk bij elke wisselbeurt een stukje synchroon-frisbee ingestudeerd die bij het publiek ook in de smaak viel !
Op naar het 2e gedeelte van 2016 die weer vol staat geboekt!