back

 

 

Verslag BrabandCup 2015

 


 


Wat een toernooi ! niet alleen een record aantal inschrijvingen maar ook een ongelofelijke groep toeschouwers , voor een hoop floaters hun 1e wedstrijd en maar liefst 4 instructeurs die een gedeelte van hun praktijk examen voor hun module 3  moesten doen , dus voor hun geen rustige wedstrijd maar tussen de bedrijven door hun pupillen bijstaan en begeleiden en geloof me dat is niet makkelijk!
Ook nog een aantal floaters die als vrijwilliger hun beste beentje hebben voor gezet en ook daar zijn we vanuit het bestuur erg blij mee en maakt het ook mogelijk om wedstrijden te organiseren , en of dit nu voor je eigen instelling is of voor een ander dat maakt niet uit we vinden het allemaal leuk om wedstrijden te doen en steken dus graag de handen uit de mouwen ongeacht van of voor welke instantie .
Het was voor ons bijna niet te doen om bij iedereen te kijken zoveel floaters waren tegelijk actief of verschillende velden , we moeten ook meer tenten gaan kopen om al deze floaters droog te houden als het niet zo lekker weer is , maar daar wordt aan gewerkt .
Er gebeurde van alles , goede routines en minder goede routines , goede T&F beurten en minder goede beurten , in de wolken zijn omdat je samen met je hond een vloeiende routine neer zet of teleurgesteld zijn omdat je hond een blessure opliep , tja het hoort er allemaal bij .
Maar wat er ook gebeurt je staat er niet alleen voor , altijd een luisterend oor , altijd iemand om feedback aan te vragen of ff je ongenoegen op te sommen of een knuffel van te krijgen ,     ja we hebben een groep waarvan we energie krijgen waardoor het bijna geen moeite kost om weer veel energie in te stoppen klasse!!
En als klap op de vuurpijl komt er op de parkeerplaats bij de MAC een grote tent tevoorschijn om gezellig met ze alle de dag af te sluiten in zeg An …. GESCHIKT!
Afz. de voorfloater!