back

 

 

Flybalverslag HSV de Oase

 


 


Na een aantal afgelaste wedstrijden zag het er onderweg naar HSV de Oase ook niet best uit , een heuse wolkbreuk kwam op ons neer maar gelukkig klaarde de lucht redelijk op en konden we droog de tenten opzetten.
Bij de jumpingFloaters hadden we over dit seizoen nog niet één stabiele wedstrijd gelopen , Waar daar in tegen de FunnyFloaters al heel wat mooie prestaties hadden gelopen.
We konden deze wedstijd ook gebruik maken van onze snelste opstelling maar vreemd genoeg liet Skippy zien dat zij niet voor niets in dit team was opgesteld en was mede verantwoordelijk voor de 1e 24er van dit seizoen !
Waar vandaag de FunnyFloaters het niet konden waarmaken in de eindrondes kregen de JumpingFloaters steeds meer zelfvertrouwen , Janey moest door een blessure  van Abby alles lopen en deed dit prima , in de afvalrondes konden we steeds blijven winnen , en niet steeds door onze snelste opstelling op te stellen maar door juist alle hondjes te gebruiken, en lieten we zien dat we in poule 3 thuishoren .
Voordat we het wisten stonden we in de finale zonder dat we maar één wedstrijd hadden verloren, dat betekend dat als we nu zouden verliezen we nog een kans kregen , Maar dan geeft Harry aan dat hij een blessure heeft opgelopen en hebben we besloten om hem niet meer in te zetten !
Dat is natuurlijk niet mis om je snelste hondje op de bankte zetten maar de rest van het team was in vorm ,Emy deed het als laadste hond prima Boa heeft natuurlijk zijn gebruikelijke momentje bij de bak maar liep de baan keurig en Yara gaat ook steeds beter en sneller de baan lopen , we besloten om ook nu weer alle hondjes in te zetten om zo te proberen het andere team enigszins uit te putten , in de 1e finale kregen konden we het op die manier ok spannend maken tot 1-1maar door een klein foutje  ging de 1e finale verloren , de 2e finale nog steeds vastgehouden om alle hondjes te gebruiken en dit x trokken we wel aan het kortste eind .
Dus werden we onder luid gejuich door de FunnyFloaters 1e in poule 3 , een prestatie waar we weer wat zelfvertrouwen uit kunnen putten!