Laatste Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27-01-2017

Canicross 2017
Na enig overleg met  Arco van den Ende ( Voorzitter DVS )en Peter van der Weijden ( Voorzitter Canicross Nederland ) waren we eruit , we gaan op zondag 19 Februari onze 1e Canicross wedstrijd organiseren !
De Locatie van DVS ( De Vrije Sprong) is hier natuurlijk uitermate geschikt voor ! vlak bij de kust met een mega parkeerterrein en een gezellige kantine waaruit we iedereen kunnen voorzien van de nodige versnaperingen .
Deze wedstrijd is zowel voor DVS als voor ons een try-out , gelukkig hebben we veel ervaring opgedaan met het organiseren van de Dogsurvivals met Kc Delft en hebben we een aantal Floaters die ook al enige Canicross wedstrijden  al op hun naam hebben .
Omdat we ook een hoop vrijwilligers bij de Floaters hebben en vanuit DVS ook de nodige versterking komt zien we de wedstrijd met vertrouwen tegemoet .
Onze hoofdsponsor HappyDog zorgt wederom voor de voerprijzen maar daarvoor moet er wel een pittig parkoers worden afgelegd , we gaan door de duinen ( vlak gedeelte naast het fietspad) richting Hoek van Holland  en komen over het strand weer terug . 
Als de kids run is afgelopen gaan we over tot de prijsuitreiking in de kantine van DVS.

 

 

21-11-2016

GESLOTEN DONDERDAG 24 NOVEMBER VANAF 12.00 UUR
In verband met de begrafenis van Jan Huybers ( eigenaar van Avonturia de Vogelkelder ) zijn wij gesloten donderdag 24 november vanaf 12.00 uur.
Vrijdag zijn wij weer geopend vanaf 9.00 uur.
Het complete team van Avonturia is meer dan gedreven om het bedrijf voort te zetten. 
En alle plannen van de geestelijk eigenaar te verwezenlijken.

Jan Huybers 19-01-1948 16-11-2016

 

20-11-2016

 

 

 

Flyball-instructeurscursus vanuit de Floaters maakt doorstart bij Raad Van Beheer !

Na 5 jaar verhuist de flyball-instructeurscursus die we vanuit de Floaters hebben aangeboden richting Flyballcompetitie.nl die aangesloten is bij de Raad van Beheer .
Voor ons een nieuwe uitdaging !om samen de informatie te koppelen , en weer veel van elkaars ervaringen op te gaan steken in het aanbieden van deze geweldige sport .
Vanuit deze nieuwe setting worden ook een aantal Modules aangeboden die erg aansluiten op de Modules die wij vanuit de Floaters aanboden .
Op Zaterdag 26 november zal de 1e workshop worden gegeven op het terrein van KC Culemborg , ook hier zal vanuit de floaters weer een aantal vrijwilligers op treden als groene cursisten om deze tak van hondensport te promoten  .
Voor alle informatie kan je kijken op www.flyballcompetitie.nl en dan bij Nieuws .