Dog Frisbee verslagen

Hier kan je ook de verslagen van andere hondensporten bekijken

 

Verslag flyballtoernooi Kc delft

 

Op papier hebben we twee teams maar soms komt het gewoon niet uit om met twee teams te kunnen gaan, nu hadden we een knappe mix weten te maken tussen onze twee teams dus werd het the funnyJupers !
We konden onze mega tent gelukkig zaterdag al opzetten omdat we onze twee gebruikelijke tenten hadden uitgeleend om bij de reserve banken te zetten ,tja elkaar een beetje helpen hoort er nu eenmaal bij toch?
En dat bleek ook geen overbodige luxe want het hele veld stond propvol en wij hadden zoveel ruimte dat we nog wel twee teams in onze tent konden zitten, al hoewel we toch ook een flink aantal bezoekers kregen gedurende het toernooi zelf en dat is altijd leuk .
In de ochtend waren er nog wel wat schoonheidsfoutjes maar met wat kunst en roepwerk ging het steeds beter en waren we 5e in onze poel geworden en wisten dat het moeilijk werd om met een prijsje naar huis te gaan .
In de pauze konden we ons tegoed doen aan de heerlijke versnaperingen hamburgers , saté, en broodjes bal lieten ons lekker smaken , onze 1e wedstrijd wonnen we maar de 2e verloren we en moesten dus nu alles winnen om nog kans te maken op een prijsje ,  
3e wedstrijd wonnen we ook van het team waar we eerder van verloren hadden dat was dus wel weer knap maar in de 4e wedstrijd stonden we gelijk en er moest een 3e run aan te pas komen maar we lagen met de laatste hond een halve baan achter dus maakte we ons op om deze run te verliezen maar toen gebeurde er iets ongelofelijks de laatste hond van de tegenpartij besloot om na twee hekjes te gaan liggen en op zijn bal ging kluiven waardoor wij opeens wel wonnen en met een gelukje in de finale belande!
In de Finale konden we het net niet bolwerken tegen een nieuw team wat voor de 2e x mee deed en helemaal in de wolken was dat je 1e waren geworden geweldig toch?
Goed op naar de volgende wedstrijd bij HSV Oase tot dan!