back

 

 

Flyballverslag 1e gedeelte 2016

 


 


in dit nieuwe seizoen zijn we weer met 2 teams getart en hebben besloten om nog niet mee te gaan doen met de competitie en dit om een aantal redenen, we hebben nog net te weinig bezetting op beide teams om minimaal 6 wedstrijden per jaar te gaan lopen , omdat we nu beide teams als Dagteams kunnen inschrijven kunnen we ook nog met een gecombineerd team naar een wedstrijd te gaan , als we met de competitie meedoen kan dit niet meer .
in het 1e half jaar kunnen we vast stellen dat de Funnyfloaters het meest stabielste team is en dat we bij de Jumpingfloaters duidelijk nog wat ervaring te kort komen en nog steeds op zoek zijn naar de juiste opstellingen , ook het kruizen gaat nog niet zo scherp als we willen maar daar zijn we op de training hard mee bezig om dit te verbeteren ,wel hebben we een tijd in de 25 sec gelopen maar dat moet met dit materiaal sneller kunnen.
Zoals ik al zij zijn de Funnyfloaters het meest stabielste team en presteerde het zelfs om op een wedstrijd maar liefst 10 tijden in de 27 sec te lopen, tja best indrukwekkend , tijdens de trainingen proberen we aan alle kanten stabiliteit te creëren , we hebben zelfs de hulp van Barry in geroepen om met de Go-Pro-Cams de kruisingen te filmen, ook hebben we een van onze ervaren Floaters gevraagd om mijn hondje te begeleiden zodat ik de taak als coach weer voor 100% op me kan gaan nemen om nog meer stabiliteit in het team te krijgen .
Gelukkig gaan er na de zomerstop weer een aantal talentjes meetrainen met de wedstrijdteams om deze in de toekomst te kunnen versterken.
Maar er was nog een gebeurtenis waar de flyballgroep mee geconfronteerd werd , in de zomerstop kregen we het verschrikkelijke nieuws  dat Bruno de man van Ingrid plotseling was overleden aan een hardaanval ! Bruno en Ingrid hebben een Dochter en de 2e is in aantocht  , we zijn met een groep Floaters naar de Begrafenis geweest en onze laatste steun betuigd  aan Bruno en zullen Ingrid natuurlijk zo veel mogelijk steunen.
Als Voorzitter wil in alle Floaters bedanken voor de steun voor en tijdens en na de plechtigheid .