back

 

 

 

                 

 

Ik ben  Petra Ouwens,

Ik kom uit Hoogvliet, heb op dit moment 5 honden en mijn grootste passie is dogfrisbee.
Ik ben zo'n beetje de eerste floater en heb alles vanaf het begin meegemaakt, eerst in Capelle a/d IJssel waar ik Jos en Riet leerde kennen en daarna in  Den Haag.

 

Met mijn oudste hond, border collie Dee-Jay ben ik begonnen met frisbee toen ze ongeveer een jaar oud was en zo raakte ik al gauw "verslaafd" en ging op les en daarna ook wedstrijden  lopen en al snel kwam er een 2e Border,  Mayday. Met beide honden belanden we in dehoofdklasse en liepen heel wat wedstrijden af, er kwamen demo's bij , we deden workshops en werd er veel getrained.
In Den Haag werd het al snel drukker bij de Floaters en waren de lessen overvol, toen Jos vroeg of ik ook wilde helpen lesgeven hoefde ik niet lang na te denken, natuurlijk wilde ik dat, ik ben nu vanaf 2007 instructrice bij de Floaters zo'n 7 jaar dus en inmiddels met een aardige bak ervaring ook. Ik vind het ook  nog steeds enorm leuk om te doen , Zo blijf je altijd leren, iedere hond en handler zijn anders anders .

 

Zelf heb ik meest geleerd van mijn herplaatser O'Shea, een geval apart, was al 3,5 jaar en zo groen als gras en snapte er niets van in het begin, uiteindelijk kon ze haast alles maar dat heeft echt bloed zweet en tranen gekost en een hele boel engelengeduld maar enorm mooi als het uiteindelijk dan toch lukt , daar ligt de passie, samen met je hond dingen bereiken en enorm genieten van het contact met je hond. En dat is ook  met les geven zo , mooi als je cursisten iets kan leren  en je ziet ook bij hun het plezier met hun hond .....daar doe je het voor!

 

Groetjes van Petra

 

 

Petra Ouwens